Scary Memories
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

The room of my lost soul

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Carolina

Carolina

Data de înscriere : 20/11/2009

The room of my lost soul Empty
MesajSubiect: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:11 pm

Intuneric...trecut de miezul noptii.Imbracata in rochia mea asemenea unei rochii de mirese,neagra decorata cu trandafiri rosii si dantela neagra,stateam in fata giganticului geam al camerei mele privind pierduta si tacuta trecatorii de pe strada aidoma unor suflete ratacite.Nu gandeam nimic,nu mai eram in stare sa fac asta;doar stateam acolo uitata in intuneric.
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

Data de înscriere : 19/11/2009

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:12 pm

Statea intr-un copac din apropiere , apoi vazu pe cineva la o fereastra asa ca sari pe pervaz holbandu-se mai bine , inclinandu-si capul intr-o parte.
Sus In jos
Carolina

Carolina

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:16 pm

Puteam vedea o silueta cum pe priveste de dincolo de geam.O priveam atenta parca trezindu-ma dintr-o nestiuta transa insa nu am reactionat in nici un fel
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:22 pm

Se mai holba putin , apoi isi lipi degetele de suprafata din sticla , batand usor asteptand o reactia din partea fetei ce parea cam absenta.
Sus In jos
Carolina

Carolina

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:24 pm

Mi-am inchis o clipa ochii deschizand apoi fereastra,dandu-ma un pas in spate.Mirosul acela pe care-l simteam...imi era atat de familiar.Priveam spre silueta asteptand sa descopar cine era.
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:26 pm

-Hey salut , replica tanarul sarind in patru labe in incapere apoi ridicandu-se si atingandu-i nasul cu degetul.
Sus In jos
Carolina

Carolina

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:28 pm

I-am privit degetul putin mirata de gestul baiatului,afisand un inceput de zambet
-Buna si tie
Spun eu dezvaluind o voce putin cam groasa pentru o fata dar destul de eleganta,avand un accent strain
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:30 pm

Isi misca degetul pe nasul fetei de sus in jos:
-Eh se pare ca inca esti pe aici , zise zambind , apoi continua:
-Si cum te numesti?
Sus In jos
Carolina

Carolina

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:32 pm

Acum,pe chipul meu alb ca varul,staruia un zambet complet
-Carolina.Incantata de cunostinta
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:36 pm

-Hm Carolina..dragut nume..incantat si eu sa te cunosc.Eu sunt Axel , intinse mana atingand-o pe a fetei numai cu degetul , asteptand reactia ei.
Sus In jos
Carolina

Carolina

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:37 pm

Mi-am ridicat mana acoperita de manusa neagra,lunga,cuprinzandui-o pe a baiatului,privindu-l in ochi,avand un zambet ceva mai cald de data aceasta.
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:40 pm

Ii cuprinse si el mana mai mica si mai delicata decat a lui.Rataci deasemenea prin ochii sai , vazand ca si fata facea acealsi lucru zise:
-Port lentile de contact , facandu-i cu ochiul.
Sus In jos
Carolina

Carolina

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:42 pm

Am chicotit usor continuand sa-l privesc
-Cine ar fi crezut asta avand in vedere...''natura'' ta
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:45 pm

-Pai asa am si eu ochii caprui ce par mai normal decat culoare lor adevarata plus ca e enervant sa tot vezi liniile alea.
Sus In jos
Carolina

Carolina

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:48 pm

-Posibil.Eu nu am abilitatea asta deci nu stiu exact cum este.Am o banuiala cum ca ar fi obositor
Spun eu facandu-i semn sa se aseze oriunde dorea
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:50 pm

Clipi des , apoi isi trecu mana prin faat ochilor dandu-si lentilele jos:
-Ah nu-mi vine sa cred inca nu m-am obijnuit complet cu ele.Le tinu pe degetul aratator , in timp ce ochii sai aveau acum o nuanta de verde spre galben.
Sus In jos
Carolina

Carolina

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:52 pm

-Mult mai placuti acum.
Spun eu indreptandu-ma spre intrerupator,incercand sa aprind lumina insa,se parea,ca se luase curentul
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:55 pm

Auzi sunetul produs de intrerupator urechile de felina facandu-si aparitia si miscandu-se.
-Hm pana de curent huh?Apropo ai vreun obiect pe aici care nu-ti foloseste?
Sus In jos
Carolina

Carolina

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:57 pm

-Ce fel de obiect?
Intreb eu indreptandu-mi privirea spre el
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 10:00 pm

-Well nu conteaza , doar sa nu mai ai nevoie de el , credeam ca esti curioasa de treaba cu liniile.
Sus In jos
Carolina

Carolina

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 10:00 pm

-Sunt.Ei bine...
Intind mana,in ea aparandu-mi o cutiuta muzicala cu aspect clasic
-Poftim
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 10:04 pm

-Mersi!Sper ca nu mai ai intr-adevar nevoie de ea.Se apleca ridicandu-si materialul din care erau facuti blugii de pe piciorul drept , scotand un cutit special , apoi taia o linie si cutia muzicala se taia in mai multe bucatele.
-Pot face acelasi lucru si cu un om , zise el privind liniile fetei.
Sus In jos
Carolina

Carolina

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 10:05 pm

-Acum inteleg la ce te referi.E ca si cum i-ai vedea punctele slabe cuiva...
Spun eu privind ganditoare si atenta bucatile din cutia muzicala
-Interesanta abilitate
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 10:08 pm

-Yup si enervanta , totul in jurul meu e plin de liniile mortii , zise el bagand cutitul la loc.
-Eh o sa ma obijnuiesc pana la urma cu lentilele de contact , doar le-am primit de la o persoana , sunt speciale , ma impiedica sa vad liniile atat timp cat le port.
Sus In jos
Carolina

Carolina

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 10:10 pm

-Atunci este necesar a va invata cu ele avand in vedere cat de enervante sunt acele linii.Spuneti-mi,doriti sa va servesc cu ceva anume?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: The room of my lost soul   The room of my lost soul Icon_minitime

Sus In jos

The room of my lost soul
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» My room
» Just an room...
» Cathy's room
» David's room
» Stay here... Aka-chan's room

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum