Scary Memories
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Because ... I cry...

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Axel
Admin
Axel

Data de înscriere : 19/11/2009

Because ... I cry... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:20 pm

O prinse pe fata de talie incepand sa o gadile.
Sus In jos
Alice

Alice

Data de înscriere : 20/11/2009

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:23 pm

-Wa... n-nu, n...>.< incerca, a silabii cateva cuvinte, degeaba. Incepu a rade, desi tinand in continuare sticla, incercand sa se indeparteze de el, facand pasi mici in spate.
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:25 pm

O urmari indeaproape , cu o mana tinand sticla si cu una gadiland-o in continuare.
Sus In jos
Alice

Alice

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:26 pm

Se enerva intr-un final, privindu-l deodata serioasa in ochi, incercand sa ia controlul asupra mintii lui...
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:28 pm

-Inutil , zise el indicand spre colierul de la gatul sau , asta ma protejeaza impotriva puterilor altora , replica multumind in gand persoanei care il daruise.
Sus In jos
Alice

Alice

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:31 pm

-Huh...? Cred ca glumesti. mormai, destul de dezamagit, fara a mai fii atent acesta la sticla, aceasta rasturanand-o usor, astfel pierzand din lichid, putin cate putin.
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:33 pm

Apuca sticla de parte superioara restabilindu-i pozitia si luand-o din mana fetei:
-Eh nu sunt chiar asa inocent pe cat par.
Sus In jos
Alice

Alice

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:35 pm

-Oh... las-o balta. replica nervoasa, trantinduse pe pat si privindu-l cu coada ochiului pe tip.
-Insa tot imi pastrez opinia a...
-Poate nu am retinut, dar cum te numesti?!
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:44 pm

-Well Axel , dar tu pisicuta bosumflata?Incepu apoi sa bea din lichid.
Sus In jos
Alice

Alice

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:47 pm

-Nu sunt pisicuta, si nici bosumfrata nu sunt! se rasti, incercand sa ia atitudine.
-Si spune-mi Alice...
-Axel? Hmm... ciudat nume...
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 9:51 pm

-Hm Alice...neah suna mai bine pisicuta.Hm posibil sa fie ciudat.
Sus In jos
Alice

Alice

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 21, 2009 10:53 am

-Sa stii ca-mi poti spune si Ice, dar daca doresti tu "pisicuta", nu am de ce sa ma supar. "intr-un fel sau altul". se ridica de pe pat, si indreptanduse spre bucatarie, sa-si ia la randul ei ceva de baut.
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 21, 2009 10:58 am

-Ok pisicuto , zise el zambind si dand pe gat continutul sticlei apoi strigand:
-Altceva de baut mai ai pe acolo?
Sus In jos
Alice

Alice

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 21, 2009 11:01 am

Se intoarse brusc cu fata la Axel, privind in gol sticla.
-Nu cred. mormai, intrand in bucatarie. Isi luase o doza de cola, privind atenta cu coada ochiului la un dulapior. "Stiam eu ca nu aveam nevoie de alcool, dar..."
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 21, 2009 11:04 am

-Ah pacat , zise el punand sticla goala pe masa apoi asezandu-se pe canapea.
Sus In jos
Alice

Alice

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 21, 2009 11:06 am

Se opri peste pragul usii dintre bucatarie si camera, privindu-l curioasa.
-Um... crezi ca m-ai rezisti la mai mult alcool?
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 21, 2009 11:12 am

-Hm sunt destul de rezistent , de ce intrebi?raspunse el in timp ce coada ii aparu si o prinse in mana scarpinand-o.
Sus In jos
Alice

Alice

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 21, 2009 11:26 am

-Rezistent, ahh...?
-Etto... sper ca nu vei face o sceneta pe aici. mormai, intorcanduse in bucatarie. Dupa mai putin de un minut, revenind in camera cu o noua sticla de whisky, intinzandui-o tipului.
-Sper sa ai dreptate cand spui ca esti atat de rezitent!
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 21, 2009 11:58 am

-Thank you!zise luand sticla , apoi continuand:
-Hai ca nu fac prea rau cand ma imbat , numa violez lumea.
Sus In jos
Alice

Alice

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 21, 2009 2:35 pm

-Haha... foarte amuzant! mormai, sarcastica, dandu-si privirea peste cap. Reluandusi locul pe pat si desfacandusi doza.
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeDum Noi 22, 2009 6:34 pm

-Hm si mai fac streptease , cam atat , zise el dsfacand sticla si luand cateva guri.
Sus In jos
Alice

Alice

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeDum Noi 22, 2009 7:00 pm

Chicoti incet, analizandu-i tipului fiecare miscare.
-Streptease... spui?!
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeDum Noi 22, 2009 7:03 pm

-Aham , asta imi spun prietenii deh ma trezesc si dezbracat , zise el dand din umeri.
Sus In jos
Alice

Alice

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitimeDum Noi 22, 2009 7:09 pm

Cazu pe pat cu spatele, privind tavanul. Pastrand tacere cateva clipe.
-Dar daca ei spun acest lucru, poate ca... isi bat joc de tine, in timpul in care tu esti "mahmur"... ei s-au jucat cum au dorit cu tine xD! replica, ridicanduse in fund, deodata si privindu-l suspicios.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Because ... I cry...   Because ... I cry... - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Because ... I cry...
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Scary Memories :: ══Caminul bantuit══ :: Camere-
Mergi direct la: