| Autumn Sunset | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dr. Julia Silverstein
| Subiect: Autumn Sunset Vin Noi 20, 2009 7:25 pm | |
| OOC: Seara de toamna,ora 18:30
Zgomotul tocurilor ei,lovind cimentul din podea,continua sa rasune pe holuri,in vreme ce silueta alba se desfasura in continuare in lumina rositica a serii,usor cetoasa. | |
|
| |
Winter
| Subiect: Re: Autumn Sunset Vin Noi 20, 2009 7:31 pm | |
| -Pentru un biet muritor de rand realizezi ca imaginea ta de la distanta ar putea sa il sperie. Replica el in loc de "Buna seara " .Se apropie de ea cu pasi marunti,parca retinut .Tacut,amatar si umil ,ca intotdeauna.Prea pierdut in ganduri pentru a fi preocupat de altceva .De vreme , de evenimente, de ea.Nu!Era numai lumea si problemele mondiale , inca mai erau... | |
|
| |
Dr. Julia Silverstein
| Subiect: Re: Autumn Sunset Vin Noi 20, 2009 7:34 pm | |
| -Serios ... cine mai vine in zilele acestea pe aici ?De la ultimul atac,atunci cand structura cladirii a fost compromisa ,intreaga zona a fost declarata cu risc ridicat,asa ca ... imi pot desfasura treaba in liniste ... spuse blonda oprindu-se in dreptul unei ferestre de pe hol si asezandu-se pe pervaz,bucurandu-se de razele rositice ale soarelui la apus. | |
|
| |
Winter
| Subiect: Re: Autumn Sunset Vin Noi 20, 2009 7:38 pm | |
| -Am uitat ca am fost declarati disparuti dupa ultimul atac al chevalierilor , unde am si murit .Cel putin eu. replica acesta cu o usoara urma de melancolie in glas insa isi reveni repede,privind-o fara expresie si usor dezinteresat de ceea ce era in jur Poate doar companie ei il interesa,sau poate nici atat.Poate ca eternitatea devenise a naibii de plictisitoare. | |
|
| |
Dr. Julia Silverstein
| Subiect: Re: Autumn Sunset Vin Noi 20, 2009 7:39 pm | |
| -Chiar imi lipseai ... murmura Julia,sigura insa ca numai ea isi auzise propriile cuvinte. Isi prinse genunchii cu mainile,incepand sa se joace cu tocurile pantofilor. -Nu-i nimic ... doua saptamani mai tarziu te-am urmat si eu ... numai ca in cazul meu a fost vorba despre accident rutier ... | |
|
| |
Winter
| Subiect: Re: Autumn Sunset Vin Noi 20, 2009 7:48 pm | |
| Isi dadu camasa jos , inca mai observandu-se cum cutia toracica si stomacul fusesera rupte ,perforate. -Mult sange a mai curs.Insa a trecut prea mult timp de-atunci. | |
|
| |
Dr. Julia Silverstein
| Subiect: Re: Autumn Sunset Vin Noi 20, 2009 7:55 pm | |
| -Nu chiar atat de mult timp ... cred ca in jur de o luna si jumatate ... sau asa ceva.Insa eu am stat in spital cateva zile ... cred ca in jur de o saptamana ... Isi ascunse cu mana un zambet,privindu-l cu atentie. | |
|
| |
Winter
| Subiect: Re: Autumn Sunset Sam Noi 21, 2009 3:12 pm | |
| Razele rosii luminau doar zonele ranite,parca intentionat , redand astfel sensatia ca acesta ar fi sangerat.Atinse pervazul, calm . | |
|
| |
Dr. Julia Silverstein
| Subiect: Re: Autumn Sunset Sam Noi 21, 2009 5:09 pm | |
| -Mi-e totusi dor de ceilalti ... ofta usor blonda,continuand sa priveasca peisajul scaldat in lumina apusului de toamna. | |
|
| |
Winter
| Subiect: Re: Autumn Sunset Sam Noi 21, 2009 5:13 pm | |
| -Saya...Kai...Lewis?! Si mie,desi imi vine greu s-o cred. Gusta brusc din amintirile acelea ciudate pe care probabil nu le va pretui niciodata insa care totusi il fulgerau si il raneau,facandu-l sa se intristeze si sa se infurie. -Insa totul e bine,momentan. incerca el sa se calmeze | |
|
| |
Dr. Julia Silverstein
| Subiect: Re: Autumn Sunset Sam Noi 21, 2009 5:15 pm | |
| -Probabil ... incuviinta Julia ridicandu-se intr-un final de pe pervaz si continuand sa paseasca in liniste pe holurile spitalului abandonat. | |
|
| |
Winter
| Subiect: Re: Autumn Sunset Sam Noi 21, 2009 7:12 pm | |
| O urma in liniste,la fel de tacut si retinut ca intotdeauna.Stand la o distanta nu prea mare de ea , o analiza si o privea insistent. | |
|
| |
Dr. Julia Silverstein
| Subiect: Re: Autumn Sunset Sam Noi 21, 2009 7:23 pm | |
| Se opri in cele din urma intr-un cabinet,asezandu-se la birou si incepand sa-si noteze cateva ceva pe un caiet. | |
|
| |
Winter
| Subiect: Re: Autumn Sunset Sam Noi 21, 2009 7:33 pm | |
| -Pasiunea inca mai persista chiar si dupa deces?nu se putu el sa se abtina gandindu-se ca era ceva anormal , el fiind deja departat de gandurile acelea curajoase ..prostesc de curajoase. | |
|
| |
Dr. Julia Silverstein
| Subiect: Re: Autumn Sunset Sam Noi 21, 2009 7:37 pm | |
| -Nu vad nimic rau in asta ... ti-am mai explicat o data,acum cativa ani,de ce am ales sa devin cercetator ... | |
|
| |
Winter
| Subiect: Re: Autumn Sunset Sam Noi 21, 2009 7:39 pm | |
| -Reaminteste-mi..! Nu mi s-a parut deloc important. Isi puse o mana pe fata ,dandu-si seama ca nu se mai barbierise de vreo cateva saptamani | |
|
| |
Dr. Julia Silverstein
| Subiect: Re: Autumn Sunset Sam Noi 21, 2009 7:41 pm | |
| -David ... chiar si cu o eternitate la dispozitie,tot nu te-as putea face sa intelegi,zambi slab si trist Julia,stiind ca el oricum nu acordase atentie multor dintre dialogurile pe care le purtasera impreuna pana atunci. | |
|
| |
Winter
| Subiect: Re: Autumn Sunset Sam Noi 21, 2009 7:43 pm | |
| -Mi se parea ca mai aveam destul timp sa imi reamintesti.Na,am avut dreptate ! Privi iar pe fereastra ,inghitind in sec dandu-si seama ca ceva era inneregula. | |
|
| |
Dr. Julia Silverstein
| Subiect: Re: Autumn Sunset Sam Noi 21, 2009 7:53 pm | |
| -A fost folosit ca un centru de cercetare si creare a chiropterilor ... murmura Julia.Ma refer la spitalulu acesta ,continua ea incepand sa se joace cu pixul. | |
|
| |
Winter
| Subiect: Re: Autumn Sunset Sam Noi 21, 2009 7:56 pm | |
| -Si deci a fost propietatea acelei familii oribile.Goldsmith. numele acela il facea sa se enerveze,sa isi doreasca sa se razbune. | |
|
| |
Dr. Julia Silverstein
| Subiect: Re: Autumn Sunset Sam Noi 21, 2009 8:00 pm | |
| -Probabil.Nu m-a prea interesat asta ... am reusit insa sa accesez baza de date si am gasit informatii importante ... Ma rog,informatii care ar fi putut fi importante ... | |
|
| |
Winter
| Subiect: Re: Autumn Sunset Dum Noi 29, 2009 12:43 pm | |
| -Zi! se rasti el prinzandu-se cu mainile de cap simtind cum se enerveaza din ce in ce mai rapid Isi ceru scuze si se aseza in pozitie turceasca langa usa simtind cum i se face frig si cum nu mai avea rabdare. | |
|
| |
Dr. Julia Silverstein
| Subiect: Re: Autumn Sunset Dum Noi 29, 2009 12:47 pm | |
| -Chiar crezi ca mai conteaza acum?Oricum,nu cred ca ne putem implica in vre-un fel si ... faptul ca spitalul este abandonat ... cred ca spune multe despre cum s-au incheiat experimentele si cercetarile desfasurate aici,ofta blonda uitandu-se in graba prin incapere dupa paharul de cafea. | |
|
| |
Winter
| Subiect: Re: Autumn Sunset Dum Noi 29, 2009 12:50 pm | |
| -E jalnic. 12 ani de munca continua. Rani, timp pierdut pentru a sfarsi ca un caine. E revoltator! lovi cu pumnul in perete vazand cum acesta se crapa. Se gandi ca poate daca ar mai fi trait oasele i s-ar fi zdrobit si ar fi fost nevoie de ajutorul Juliei. | |
|
| |
Dr. Julia Silverstein
| Subiect: Re: Autumn Sunset Dum Noi 29, 2009 12:53 pm | |
| -David ... inceteaza.Nu uita te rog ca leziunile pe care ti le provoci acum sunt permanente si ... serios,nu ar fi prea estetic.In plus ... nu te-am auzit plangandu-te prea mult de asta cat ai lucrat pentru Red Shield ... Se ridica de pe scaun,facand cativa pasi in directia lui si oprindu-l,luandu-i mana intr-a ei. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Autumn Sunset | |
| |
|
| |
| Autumn Sunset | |
|