Scary Memories
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

SIngura in bezna o.o"

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Eva`

Eva`

Data de înscriere : 20/11/2009

SIngura in bezna o.o" Empty
MesajSubiect: SIngura in bezna o.o"   SIngura in bezna o.o" Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 5:48 pm

Trebuia sa ma intalnesc cu el aici.. Era un om. Mi-a fost greu sa ma abtin sa nu-i fac vreun rau. Sangele imi pulsa cu viteza atunci cand il vedeam si asteptam orice moment pentru a ajunge mai aproape de el..de gatul lui.
Stateam rezemata de o stanca.. Trebuia sa ajunga o data si o data.
Sus In jos
Cathy

Cathy

MesajSubiect: Re: SIngura in bezna o.o"   SIngura in bezna o.o" Icon_minitimeVin Noi 20, 2009 8:51 pm

PE langa pestera ma plimbam agale, plictisita...gata sa ma intalnesc cu cineva si sa-l afc sa uite de tot...Simteam prezenta cuiva, dar nu-mi dadeam seama a ciu si unde...
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

Data de înscriere : 19/11/2009

MesajSubiect: Re: SIngura in bezna o.o"   SIngura in bezna o.o" Icon_minitimeDum Noi 22, 2009 6:41 pm

Vazu o pestera si intra din instinct inauntru caci era curios.Pasi incet si atent pe varfurile degetelelor.
Sus In jos
Eva`

Eva`

MesajSubiect: Re: SIngura in bezna o.o"   SIngura in bezna o.o" Icon_minitimeDum Noi 22, 2009 8:25 pm

Am auzit niste pasi.. Pe moment m-am speriat apoi m-am concentrat si i-am citit gandurile celui prezent.. Nu avea nicio intentie rea, totusi am ramas in liniste langa piatra.
Sus In jos
Axel
Admin
Axel

Data de înscriere : 19/11/2009

MesajSubiect: Re: SIngura in bezna o.o"   SIngura in bezna o.o" Icon_minitimeDum Noi 22, 2009 8:44 pm

Continua sa inainte , luand forma de pantera , hainele cazandu-i la picioare.
Sus In jos
Eva`

Eva`

MesajSubiect: Re: SIngura in bezna o.o"   SIngura in bezna o.o" Icon_minitimeDum Noi 22, 2009 8:47 pm

M-am speriat cand baiatul lua forma de pantera si am tipat scurt.
Sus In jos
Cathy

Cathy

MesajSubiect: Re: SIngura in bezna o.o"   SIngura in bezna o.o" Icon_minitimeLun Noi 23, 2009 7:22 pm

Am azuit tipatul si mi-am indreptat pivirea in pestera observand o pantera si o fata. Am ramas ascunsa curioasa sa vad cum avea sa se termine.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: SIngura in bezna o.o"   SIngura in bezna o.o" Icon_minitime

Sus In jos

SIngura in bezna o.o"
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Scary Memories :: ══Scary World══ :: Pesteri-
Mergi direct la: